Doprava zdarma na výdejní místa
Kuchyňské nože, Strana 9

Vykosťovací nůž XinZuo He B1H 5,5" s čepelí z kvalitní damaškové oceli s ručním opracováním si poradí s vykosťováním masa.

Speciální šéfkuchařský nůž Bunka japonského stylu z damaškové oceli a s ergonomickou designovou rukojetí. Součástí balení je i elegantní dřevěné pouzdro na čepel nože.

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Prémiový nakiri nůž HEZHEN PM8S se 6,8" čepelí z kompozitní oceli v retro stylu a tradiční rukojetí v japonském stylu. Gravírování u tohoto nože se provádí do černé části...

Nůž japonského typu nakiri XinZuo Feng B32D 7.3" s čepelí z prémiové japonské damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím ideální na krájení zeleniny. Zabalen v luxusní dřevěné...

Ručně vyráběný damaškový nakiri nůž XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.

Luxusní ručně vyráběný nakiri nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Nakiri nůž japonského typu XinZuo He B1H 6.8" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručním opracováním ideální na sekání zeleniny.

Elegantní nakiri nůž XinZuo Zhen PM8O s 7" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.

Nakiri nůž XinZuo Rui B5 7.8" s čepelí z kvalitní německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva na zeleninu a byliny.

Speciální nůž japonského typu XinZuo Deba z řady Zhen z nerezové oceli a rukojetí z ebenového dřeva ideální pro vykosťování ryb a pro přípravu sushi. Nůž je dodáván spolu s...

Nůž na loupání HEZHEN Master B30R 3.5" s čepelí z prémiové damaškové oceli a elegantní ergonomickou rukojetí z palisandrového dřeva pro snadné loupání ovoce a zeleniny.