Black Friday slevy až 30 %🔥
Prodlouženy do 2.12
Doprava zdarma na výdejní místa
Black Friday slevy až 30 %🔥
Prodlouženy do 2.12
Doprava zdarma na výdejní místa
Připravte se na letošní grilovací sezónu s kuchyňskými noži a příslušenstvím XinZuo. My v XinZuo grilování milujeme a víme, že kvalitní suroviny na gril, ať už se jedná o různé druhy masa nebo zeleniny, si zaslouží přípravu kvalitními nástroji, které pro vás máme v této kategorii.
Nechcete vybírat ze všech našich produktů v daných kategoriích? Připravili jsme pro vás pod tímto textem náš výběr těch nejlepších nožů a příslušenství pro grilování podle našeho mínění.
Sada pěti nožů XinZuo Jiang B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva. Spolu s dřevěným masivním stojanem, ocílkou a porcovacími...
Sada 12 nožů XinZuo Yu B13R z damaškové oceli s dřevěným stojánkem, ocílkou + nůžkami na porcování drůbeže (celkem sada obsahuje 15 ks i s příslušenstvím).
Kvalitní šéfkuchařský nůž XinZuo Yu B13R 8" z damaškové oceli a s prémiovou dřevěnou rukojetí.
Kvalitní krájecí prkénko z akáciového dřeva s propracovaným designem.
Kvalitní sada XinZuo Yu B13S pěti nožů z německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva spolu s magnetickým stojánkem z akácie.
Sada pěti nožů XinZuo Zhi B35 z kvalitní německé oceli s rukojetí ze santalového dřeva a ručně opracovanou čepelí s dokonalou ostrostí spolu s designovým masivním stojánkem a...
Sada pěti nožů XinZuo Yu B13R z damaškové oceli s dřevěným stojánkem + nůžkami na porcování drůbeže. Tato sada obsahuje ty nejpoužívanější nože pro přípravu české kuchyně.
Sada pěti nožů XinZuo Yu B13R z damaškové oceli s dřevěným stojánkem + nůžkami na porcování drůbeže. Tato sada obsahuje ty nejpoužívanější nože pro přípravu české kuchyně.
Luxusní ručně vyráběný malý Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Santoku nůž XinZuo Feng B32 7.3" z damascénské oceli a s ručním opracováním čepele.
Santoku nůž XinZuo Yi B27 7" s čepelí z damaškové oceli a s rukojetí z kvalitního dřeva.
Luxusní ručně vyráběný steakový nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Pokud patříte mezi zastánce minimalismu s využitím jednoho nože na vše, máme pro vás širokou nabídku šéfkuchařských nožů. Ty si poradí s krájením masa, uzenin, zeleniny a téměř jakékoliv další suroviny vhodné pro grilování. Vybírat můžete z klasických evropských nožů s vzhledem, na který jsme v Evropě zvyklí, nebo pokud chcete zapůsobit a upoutat pozornost, doporučujeme zaměřit se na čínské univerzální šéfkuchařské nože TAO, které svým vzhledem připomínají useknutý meč.
Preferujete vlastní přípravu masa od A do Z, včetně porcování? Pak by ve vaší grilovací výbavě neměl jednoznačně chybět sekáček, se kterým snadno nasekáte velké kusy masa s kostí na menší. Pro menší kusy masa je pak vhodný speciální vykosťovací nůž, který má unikátní tvar čepele pro pohodlné odkrajování masa od kosti nebo vykosťování žeber.
Zelenina by neměla chybět při žádném grilování, ať už se jedná o grilovanou cuketu, rajčata, papriku nebo jakoukoliv jinou. Pro přípravu zeleniny jednoznačně doporučujeme santoku nože, na které nedají dopustit japonští mistři kuchaři. Santoku nůž si poradí s krájením i velké zeleniny, včetně například zelí pro zelný salát jako přílohu. Pro loupání kořenové zeleniny jsou ideální loupací nože. V neposlední řadě, pro krájení menších druhů zeleniny a různé estetické vykrajování zeleniny, doporučujeme malé univerzální nože na ovoce a zeleninu.
Pro krájení křupavého čerstvého nebo právě rozpečeného pečiva na grilu doporučujeme naše speciální nože na chléb a pečivo s unikátním zoubkovaným ostřím, které při krájení pečivo nedeformuje a neláme. Poradí si i s francouzskými bagetami.
Spousta lidí preferuje grilování většího kusu masa, který si pak zachová šťavnatost, zvláště u steaků. Po správném ugrilování je však potřeba maso správně nakrájet, aby vám při krájení nevytekla většina šťávy. Doporučujeme naše kuchyňské nože, které maso nepotrhají a není potřeba na něj při krájení tlačit. Ve výbavě by vám nemělo jednoznačně chybět dřevěné prkénko, na kterém budete maso krájet, a pro pevnější ukotvení masa na prkénku slouží dranžírovací vidlice. Nesmíme také zapomenout na porcovací nůžky pro porcování grilovaných kuřat.
Máte před sebou dokonale ugrilovaný kus masa? Dopřejte mu finální krájení kvalitním steakovým nožem, který zabrání vytékání šťávy a potrhání struktury masa.