Doprava do výdejních míst ZDARMA
Kuchyňské nože
-
Šéfkuchařské nože
-
Santoku nože
-
Na chléb a pečivo
-
Sekáčky
-
Steakové nože
-
Vykosťovací nože
-
Loupací nože
-
Nakiri nože
-
Nože na krájení masa
-
Univerzální čínský nůž TAO
-
Malé víceúčelové nože
-
Gyuto nože
-
Nože na sushi
Kuchyňské nože jsou nepostradatelnou součástí kuchyňské výbavy již celá staletí. O něco kratší, ale přesto dlouhou a působivou historii má výroba nožů v čínském Yangjiang, které se nazývá město nožů. Z tohoto města pochází i nabízené kuchyňské nože XinZuo, které splňují mezinárodní standardy kvality a jsou oblíbené mezi profesionálními i domácími kuchaři na celém světě. Kuchařské nože Xinzuo jsou vyráběny z kvalitní damaškové, německé nebo kompozitní oceli a při jejich výrobě dochází k propojení světa moderní techniky s tradiční výrobou. Každý kuchyňský nůž Xinzuo je unikátní díky tradičnímu ručnímu opracování.
Kuchařský nůž XinZuo na doma i do restaurace
V této kategorii naleznete širokou nabídku kuchyňských nožů XinZuo po jednotlivých kusech, nikoliv v setu. Nejvíce používaný nůž v ČR je univerzální kuchařský nůž a nůž na krájení masa. Pro náročnější zákazníky máme vykosťovací a loupací nože, včetně speciálních nožů Nakiri a Santoku.

Santoku nůž XinZuo Yi B27 7" s čepelí z damaškové oceli a s rukojetí z kvalitního dřeva.

Kvalitní šéfkuchařský nůž XinZuo Yu B13R 8" z damaškové oceli a s prémiovou dřevěnou rukojetí.

Univerzální šéfkuchařský nůž XinZuo Yi B27 8.5" z damaškové oceli z čínského města nožů Yangjiang.

Prémiový vykosťovací nůž XinZuo Lan B37 6" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Prémiový santoku nůž XinZuo Lan B37S 7" je designovým skvostem s čepelí z kompozitní oceli, rukojetí z Pakkawood a skvělou ergonomií.

Prémiový šéfkuchařský nůž XinZuo Lan B37 8.3" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Univerzální čínský nůž TAO XinZuo Yi B27 7" s čepelí z kvalitní damaškové oceli s ručním opracováním.

Nakiri nůž japonského typu XinZuo He B1H 6.8" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručním opracováním ideální na sekání zeleniny.

Nůž na loupání XinZuo Yun B9H 3.5" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím pro loupání ovoce a zeleniny.

Santoku nůž XinZuo Feng B32 7.3" z damascénské oceli a s ručním opracováním čepele.