Dárky od KAMPOT.CZ ke každé objednávce, více ZDE
Doprava zdarma na výdejní místa.
Dárky od KAMPOT.CZ ke každé objednávce, více ZDE
Doprava zdarma na výdejní místa.
Slovní spojení japonský nůž je ve světě nožů pojem sám o sobě. Vzhledem k dlouhé historii nožířství v Japonsku a tradici mečů. V této zemi vycházejícího slunce spatřilo prvně světlo světa nespočet druhů nožů, které se vyrábí a používají po celém světě. V této kategorii naleznete pouze vybrané nože XinZuo, které se svým typem řadí mezi japonské nože. Nabízené typově japonské nože od XinZuo pochází jako všechny nože XinZuo z tradičního čínského města nožů Yangjiang, ve kterém výroba nožů má již několik staletí trvající tradici. Důvod, proč jsou nabízené nože obecně označovány jako "japonské kuchyňské nože", je jejich původ vzniku, protože prvně byly historicky vyrobeny a navrženy japonskými mistry.
Nejoblíbenější je zcela jednoznačně japonský nůž Santoku, který patří i mezi nejprodávanější nože od XinZuo v tomto internetovém obchodě. Vyznačuje se svou univerzálností, se kterou je vhodný takřka pro všechny druhy surovin, dále důmyslným tvarem a praktickou přenositelností nakrájených surovin na čepeli.
Za japonský nůž na zeleninu se obecně považuje nůž Nakiri, Japonský nůž Nakiri je vhodný na sekání, krájení zeleniny a bylin. Poradí si snadno i velmi tvrdou kořenovou zeleninou. Nůž Nakiri rozeznáte od ostatních nožů na první pohled, podle dlouhé a značně široké čepele.
Třetí nabízený japonský typ nože je nůž Gyuto, který je považován za japonskou obdobu evropského šéfkuchařského nože a vyniká svým univerzálním použitím. Vhodný i na krájení masa.
Japonské kuchyňské nože v této kategorii produktů pochází z čínského města nožů Yangjiang a jsou vyrobeny z prémiové damaškové oceli nebo kvalitní německé oceli.
Nůž japonského typu nakiri XinZuo Feng B32D 7.3" s čepelí z prémiové japonské damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím ideální na krájení zeleniny. Zabalen v luxusní dřevěné...
Santoku nůž XinZuo Yu B13S s čepelí z kvalitní německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva.
Santoku nůž XinZuo Feng B32 7.3" z damascénské oceli a s ručním opracováním čepele.
Prémiový santoku nůž XinZuo Lan B37 7" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.
Santoku nůž XinZuo Yu B13R 5" z kvalitní damaškové oceli a s ručním opracováním čepele.
Speciální nůž Sashimi japonského typu s 300 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi. K noži je dodáváno jako dárek...
Prémiový santoku nůž HEZHEN Master B30 7" s ručně opracovanou čepelí z damaškové oceli a s designovou ergonomickou dřevěnou rukojetí.
Santoku nůž XinZuo Yu B13R 7" s čepelí z damaškové oceli s ručním opracováním.
Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.
Nakiri nůž japonského typu XinZuo He B1H 6.8" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručním opracováním ideální na sekání zeleniny.
Santoku nůž XinZuo Ya B20 7" z damaškové oceli a s kvalitní dřevěnou rukojetí pro pohodlné krájení.