Doprava zdarma na výdejní místa
Damaškové kuchyňské nože, Strana 3
Výpis produktů
Elegantní nůž na loupání XinZuo Zhen PM8O s 4" čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.
Nůž na maso XinZuo Mo X06 10" s unikátní damaškovou čepelí a s ručně vyrobenou dubovou rukojetí, která plynule přechází od světlé hřejivé barvy ke kouřově tmavé.
Nůž na maso XinZuo Yu B13R 8" vyrobený z 67 vrstev prémiové damaškové oceli s ručně opracovaným ostřím.
Nůž na ovoce a zeleninu HEZHEN Master B30 5" pro pohodlné krájení s ručně opracovanou damaškovou čepelí a ergonomickou designovou rukojetí ze dřeva.
Nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Feng B32 5" pro snadné krájení ovoce a zeleniny bez zbytečných ztrát šťáv s vitamíny.
Velký nůž na pečivo XinZuo Yu B13R s velikostí 9" palců pro snadné krájení i velkého bochníku chleba či bagety.
Ručně vyráběný malý santoku nůž XinZuo 5,5" z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.
Ručně vyráběný šéfkuchařský nůž XinZuo Yu B13D s 6,5" velkou damaškovou čepelí a Ironwood rukojetí vhodný na krájení většiny surovin.
Velký univerzální šéfkuchařský nůž XinZuo Yu B13R 10" z damaškové oceli a s kvalitní dřevěnou rukojetí.
Ručně vyráběný vykosťovací nůž XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.
Vykosťovací nůž XinZuo Yi B27 6" s čepelí z kvalitní damaškové oceli si poradí s vykostěním hovězího, vepřového i rybího masa.
Elegantní japonský typ šéfkuchařského nože (Bunka) XinZuo Zhen PM8O s 8,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a...
