Doprava zdarma na výdejní místa
Japonský nůž - typ nože, Strana 2

Nakiri nůž japonského typu XinZuo He B1H 6.8" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručním opracováním ideální na sekání zeleniny.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 240 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Ručně vyráběný damaškový santoku nůž XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.

Luxusní ručně vyráběný malý Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Kompaktní malý santoku nůž XinZuo Zhen PM8O s 5,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.

Santoku nůž XinZuo Yi B27 7" s čepelí z damaškové oceli a s rukojetí z kvalitního dřeva.

Ručně vyráběný santoku nůž XinZuo Yu B13D s 7" čepelí z damaškové oceli a kvalitní dřevěnou rukojetí z Ironwood.

Santoku nůž XinZuo Yu B13R 7" s čepelí z damaškové oceli s ručním opracováním.

Speciální šéfkuchařský nůž Bunka japonského stylu z damaškové oceli a s ergonomickou designovou rukojetí. Součástí balení je i elegantní dřevěné pouzdro na čepel nože.

Elegantní japonský typ šéfkuchařského nože (Bunka) XinZuo Zhen PM8O s 8,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a...

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.