Doprava zdarma na výdejní místa
Výběr nožů a příslušenství, Strana 3
Jídelní příbory jsou v gastronomii důležitější, nežli by se na první pohled mohlo zdát. Ač si to lidé většinou neuvědomují, tak je jen málo kuchyňského vybavení, které mají tak často v ruce každý den jako právě jídelní příbory. Je sada příborů opravdu tak důležitá? Jak ji správně vybrat? To se vám p...
Pečivo pečivo a pečivo, aneb nedílná součást každodenní snídaně většiny z nás. Jistě si také potrpíte na kvalitním a především čerstvém křupavém pečivu ke snídani. Ať už se jedná o voňavý křupavý chléb, rohlík, housku nebo bagetu. Mnoho lidí, ale zapomíná, jak je důležité mít doma kvalitní nůž na pe...
Uzeniny jsou nedílnou součástí jídelníčků většiny z nás, a zvláště v České republice se těší velkému zájmu, ať se jedná o kupované uzeniny či uzeniny vlastní výroby například z domácí udírny na chatě. V tomto článku vám poradíme pár tipů, jaké považujeme vhodné kuchyňské nože na krájení uzenin dle j...
Pokud se zeptáte šéfkuchařů z Evropy, Japonska, Číny a dalších zemí, jaký používají nejčastěji nůž. Jednoznačnou odpovědí bude šéfkuchařský nůž, ovšem každý z nich bude myslet naprosto odlišný nůž. Jak to? Odpověď naleznete níže. Evropský šéfkuchařský nůž Evropský šéfkuchařský nůž či jinak řečeno ...
Jaký je rozdíl mezi klasickým sekáčkem a čínským univerzálním nožem TAO? Je jedno, pokud koupím sekáček nebo TAO? Používá se sekáček a TAO na to samé? To jsou otázky, na které se vám pokusíme v tomto článku odpovědět. Budete překvapeni, byť se na první pohled s jejich obdobným vzhledem nemusí zdát, ...