Doprava zdarma na výdejní místa

Výběr nožů a příslušenství, Strana 3

Jak vybrat sadu jídelních příborů

Jídelní příbory jsou v gastronomii důležitější, nežli by se na první pohled mohlo zdát. Ač si to lidé většinou neuvědomují, tak je jen málo kuchyňského vybavení, které mají tak často v ruce každý den jako právě jídelní příbory. Je sada příborů opravdu tak důležitá? Jak ji správně vybrat? To se vám p...

Jak vybrat nože na krájení pečiva

Pečivo pečivo a pečivo, aneb nedílná součást každodenní snídaně většiny z nás. Jistě si také potrpíte na kvalitním a především čerstvém křupavém pečivu ke snídani. Ať už se jedná o voňavý křupavý chléb, rohlík, housku nebo bagetu. Mnoho lidí, ale zapomíná, jak je důležité mít doma kvalitní nůž na pe...

Nejlepší kuchyňské nože na uzeniny

Uzeniny jsou nedílnou součástí jídelníčků většiny z nás, a zvláště v České republice se těší velkému zájmu, ať se jedná o kupované uzeniny či uzeniny vlastní výroby například z domácí udírny na chatě. V tomto článku vám poradíme pár tipů, jaké považujeme vhodné kuchyňské nože na krájení uzenin dle j...

Šéfkuchařské nože ve světě

Pokud se zeptáte šéfkuchařů z Evropy, Japonska, Číny a dalších zemí, jaký používají nejčastěji nůž. Jednoznačnou odpovědí bude šéfkuchařský nůž, ovšem každý z nich bude myslet naprosto odlišný nůž. Jak to? Odpověď naleznete níže. Evropský šéfkuchařský nůž Evropský šéfkuchařský nůž či jinak řečeno ...

Rozdíly mezi sekáčkem a TAO nožem

Jaký je rozdíl mezi klasickým sekáčkem a čínským univerzálním nožem TAO? Je jedno, pokud koupím sekáček nebo TAO? Používá se sekáček a TAO na to samé? To jsou otázky, na které se vám pokusíme v tomto článku odpovědět. Budete překvapeni, byť se na první pohled s jejich obdobným vzhledem nemusí zdát, ...

Nahoru
25 položek celkem