Doprava zdarma na výdejní místa
Japonský nůž - typ nože, Strana 4
Výpis produktů
Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.
Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.
Kvalitní nůž nakiri XinZuo Yu B13R 7,3" z damaškové oceli a s prémiovou dřevěnou rukojetí.
Speciální nůž Sashimi japonského typu s 240 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.
Luxusní ručně vyráběný malý Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Santoku nůž XinZuo Yu B13H 7" s čepelí z damaškové oceli a ručním opracováním. Rukojeť nože je z kvalitního ebenového dřeva.
Santoku nůž XinZuo He B1H 7" s čepelí z damaškové oceli s ručním opracováním pro dokonalé ostří.
Santoku nůž XinZuo Yi B27 7" s čepelí z damaškové oceli a s rukojetí z kvalitního dřeva.
Nůž japonského typu nakiri XinZuo Feng B32D 7.3" s čepelí z prémiové japonské damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím ideální na krájení zeleniny. Zabalen v luxusní dřevěné...
Prémiový nakiri nůž XinZuo Lan B37 7" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.
Speciální nůž sashimi japonského typu s 270 mm dlouhou čepelí z prémiové damaškové oceli, ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa nejen na sushi. S tradičním japonským...
Sakimura Zhen PM8O s tradičním japonským tvarem a unikátní damaškovou čepelí. Tento typ nože používají na krájení masa a zeleniny japonští mistři kuchaři.
