-20% na NAKIRI nože s kódem: NAKIRI20

Doprava zdarma na výdejní místa

Blog - novinky, rady, tipy, Strana 5

Výpis článků

Nová řada kuchyňských nožů XinZuo Lan B37S

Přivítejte novou řadu kuchyňských nožů XinZuo Lan B37S. Řada obsahuje oblíbené kuchyňské nože s čepelí z kompozitní oceli a elegantní rukojetí. Velký důraz je u ní kladen na elegantní, ale zároveň ekologické recyklované balení. XinZuo Lan B37S klade velký důraz na ekologii. Řada obsahuje: Loupa...

Nová řada kuchyňských nožů XinZuo Lan B37

Přivítejte novu řadu kuchyňských nožů XinZuo Lan B37 s elegantním vzhledem, díky rukojeti z prémiového olivového dřeva. Řada obsahuje ty nejdůležitější kuchyňské nože, včetně příslušenství.   XinZuo Lan B37 klade velký důraz na ergonomii a pohodlný úchop. Řada obsahuje: Nakiri nůž Lo...

Výběr pro grilování

Letošní grilovací sezóna je v plném proudu. Připravili jsme pro vás výběr těch nejvhodnějších kuchyňských nožů XinZuo + HEZHEN pro grilování. Neopomněli jsme ani naše kuchyňské příslušenství, které by vám také při grilování nemělo chybět.  ⭐Nejlepší kuchyňské nože na grilování⭐ Vykosťovací no...

Představení řady nožů XinZuo Feng B32

Řada kuchyňských nožů XinZuo Feng B32 patří oprávněně mezi nejprodávanější u nás. Na první pohled se nože z Feng B32 odlišují od ostatních nožů XinZuo moderní ergonomickou rukojetí v černé barvě, jenž je vyrobena z kompozitního materiálu a skvěle padne do pravé i levé ruky. Všechny nože v této řadě ...

Jak udržet úhel při broušení nože

Udržet po celou dobu broušení kuchyňského nože správný úhel pro stejně naostřenou celou plochu ostří není žádná hračka, zvláště pro začátečníky. Naštěstí si lze vypomoci vodící lištou, se kterou i začátečníci snadno udrží úhel při broušení nože. Při nákupu brousícího kamene vybírejte model s vodicí ...

Úhel broušení nožů

Úhel broušení kuchyňských nožů závisí na typu nože. Obecně lze říct, že tím nižší (ostřejší) úhel tím je nůž ostřejší. Evropské typy nožů bývají broušeny pod úhlem kolem 20°. Naopak asijské typy nožů bývají broušeny v současné době velmi oblíbeným japonským stylem pod úhlem 15° do písmene V. Poznám...

Damašková nebo damascénská ocel

Jaký je mezi nimi rozdíl? Ve stručnosti žádný. Jedná se o tentýž typ oceli, jenž je historicky nazývána podle syrského města Damašek. Pro danou ocel se zažily oba názvy jak damašková, tak damascénská. Totožný kuchyňský nůž z damaškové oceli může být tedy označován i jako kuchyňský nůž z damascénské ...

Co je nůž santoku

Santoku je typ kuchyňského nože, jenž má historický původ v Japonsku. Vyznačuje se ikonickým tvarem s širší čepelí, jenž je zpravidla naostřena do písmene V pod úhlem 15°. Na trhu se prodávají santoku nože s čepelí z různých druhů oceli, přičemž mezi nejprémiovější patří santoku z damaškov...

Santoku nůž použití

Santoku nůž neboli šéfkuchařský nůž japonských mistrů kuchařů. Použití santoku nože je univerzální, ale japonští kuchaři ho využívají především na přípravu zeleniny, ať do známých japonských polévek či jako přílohu k hlavním jídlům. Japonská kuchyně je vyhlášena precizností a dokonalo...

Nové kuchyňské nože XinZuo B32D v dřevěné krabičce

Kuchyňské nože XinZuo jsou vyhlášené svou dárkovou krabičkou, ale řada Feng B32D jde v kvalitě balení ještě dále. Všechny kuchyňské nože XinZuo Feng B32D jsou zabaleny v luxusní dřevěné krabičce, se kterou jsou ideální jako prémiový dárek. Dřevěná krabička může sloužit i pro dlouhodobé skladování no...

Ovládací prvky výpisu

69 položek celkem