Doprava do balíkovny ZDARMA
K nožům 1x broušení zdarma - více ZDE
Doprava do balíkovny ZDARMA
K nožům 1x broušení zdarma - více ZDE
Úhel broušení kuchyňských nožů závisí na typu nože. Obecně lze říct, že tím nižší (ostřejší) úhel tím je nůž ostřejší. Evropské typy nožů bývají broušeny pod úhlem kolem 20°. Naopak asijské typy nožů bývají broušeny v současné době velmi oblíbeným japonským stylem pod úhlem 15° do písmene V.
Poznámka: Při broušení je potřeba si dát pozor na některé japonské typy nožů, jenž mají pouze jednostranné ostří. Například Sashimi či Deba.
Nabídka příslušenství pro broušení a ostření nožů: Brusné kameny a ocílky.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.