Doprava zdarma na výdejní místa
Japonský nůž - typ nože, Strana 3

Nůž japonského typu nakiri XinZuo Feng B32D 7.3" s čepelí z prémiové japonské damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím ideální na krájení zeleniny. Zabalen v luxusní dřevěné...

Luxusní ručně vyráběný nakiri nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Prémiový nakiri nůž XinZuo Lan B37 7" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Elegantní nakiri nůž XinZuo Zhen PM8O s 7" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.

Speciální nůž japonského typu XinZuo Deba z řady Zhen z nerezové oceli a rukojetí z ebenového dřeva ideální pro vykosťování ryb a pro přípravu sushi. Nůž je dodáván spolu s...

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 240 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 300 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Speciální nůž sashimi japonského typu s 270 mm dlouhou čepelí z prémiové damaškové oceli, ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa nejen na sushi. S tradičním japonským...

Sakimura Zhen PM8O s tradičním japonským tvarem a unikátní damaškovou čepelí. Tento typ nože používají na krájení masa a zeleniny japonští mistři kuchaři.

Prémiový santoku nůž HEZHEN Master B30 7" s ručně opracovanou čepelí z damaškové oceli a s designovou ergonomickou dřevěnou rukojetí.

Ručně vyráběný malý santoku nůž XinZuo 5,5" z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.

Ručně vyráběný damaškový santoku nůž XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.