Doprava zdarma na výdejní místa
Japonský nůž - typ nože, Strana 2

Nakiri nůž japonského typu XinZuo He B1H 6.8" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručním opracováním ideální na sekání zeleniny.

Prémiový nakiri nůž XinZuo Lan B37 7" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nakiri nůž XinZuo Rui B5 7.8" s čepelí z kvalitní německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva na zeleninu a byliny.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 300 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Luxusní ručně vyráběný malý Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Santoku nůž XinZuo Feng B32 7.3" z damascénské oceli a s ručním opracováním čepele.

Prémiový santoku nůž XinZuo Lan B37 7" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Elegantní santoku nůž XinZuo Zhen PM8O s 7,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.

Praktický Santoku nůž XinZuo Yun B9H 7" s čepelí z damaškové oceli.

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.

Ručně vyráběný damaškový nakiri nůž XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.