Doprava zdarma na výdejní místa
Kuchyňské nože, Strana 3

Vykosťovací nůž XinZuo Yu B13S 6" s čepelí z kvalitní německé oceli s ručním opracováním pro snadné vykosťování ryb a masa.

Vykosťovací nůž XinZuo Yi B27 6" s čepelí z kvalitní damaškové oceli si poradí s vykostěním hovězího, vepřového i rybího masa.

Elegantní japonský typ šéfkuchařského nože (Bunka) XinZuo Zhen PM8O s 8,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a...

Prémiový nakiri nůž HEZHEN PM8S se 6,8" čepelí z kompozitní oceli v retro stylu a tradiční rukojetí v japonském stylu. Gravírování u tohoto nože se provádí do černé části...

Nůž na maso XinZuo Yu B13R 8" vyrobený z 67 vrstev prémiové damaškové oceli s ručně opracovaným ostřím.

Nůž na ovoce a zeleninu XinZuo B35 Zhi 5" s čepelí z kvalitní německé oceli a rukojetí ze santalového dřeva pro snadné krájení ovoce a zeleniny.

Prémiový nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Lan B37 5" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nůž na pečivo XinZuo He B1H 8" pro dokonalé krájení pečiva a chleba.

Nůž na pečivo XinZuo Mo X06 8" s unikátní damaškovou čepelí a s ručně vyrobenou dubovou rukojetí, která plynule přechází od světlé hřejivé barvy ke kouřově tmavé.

Santoku nůž XinZuo Yu B13H 7" s čepelí z damaškové oceli a ručním opracováním. Rukojeť nože je z kvalitního ebenového dřeva.

Elegantní santoku nůž XinZuo Zhen PM8O s 7,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.

Santoku nůž XinZuo Yi B27 7" s čepelí z damaškové oceli a s rukojetí z kvalitního dřeva.