Doprava zdarma na výdejní místa
XinZuo, Strana 23
Výpis produktů
Nůž na loupání XinZuo Yu B13S 3.5" s čepelí z kvalitní německé oceli a ručně opracovaným ostřím pro snadné loupání ovoce, zeleniny a brambor.
Prémiový nůž na loupání XinZuo Lan B37 3.5" z řady Těhotnej kuchař je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Tímto nožem krájí Těhotnej...
Luxusní nůž na loupání XinZuo Zhen X05Z se 4" čepelí, vytvořenou mistrnou ruční prací z japonské oceli a s tradiční osmihrannou rukojetí, dodávaný v elegantní dřevěné krabičce.
Nůž na maso XinZuo Mo X06 5,8" s unikátní damaškovou čepelí a s ručně vyrobenou dubovou rukojetí, která plynule přechází od světlé hřejivé barvy ke kouřově tmavé.
Nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Feng B32D 6" z japonské damaškové oceli pro snadné krájení ovoce a zeleniny bez zbytečných ztrát šťáv s vitamíny. Zabalen v luxusní krabičce.
Prémiový nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Li X04 5" s čepelí vytvořenou mistrným vrstvením 145 vrstev oceli a unikátním damaškovým vzorem. Moderní karbonovou rukojetí v...
Prémiový nůž na pečivo XinZuo Lan B37S 8.5" z řady Těhotnej kuchař je designovým skvostem s čepelí z kompozitní oceli, rukojetí z Pakkawood a skvělou ergonomií. 🔪Tímto nožem...
Nůž na pečivo XinZuo Yi B27 8.5" s čepelí z damaškové oceli a speciálním tvarem pro snadné krájení pečiva.
Luxusní nůž na pečivo XinZuo Zhen X05Z s 8" čepelí, vytvořenou mistrnou ruční prací z japonské oceli a s tradiční osmihrannou rukojetí, dodávaný v elegantní dřevěné krabičce.
Praktické multifunkční nůžky z damaškové oceli na porcování drůbeže od XinZuo, které mohou sloužit nejen na porcování drůbeže, ale i na přípravu ryb a střihání bylinek.
Speciální nůž sashimi japonského typu s 270 mm dlouhou čepelí z prémiové damaškové oceli, ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa nejen na sushi. S tradičním japonským...
Sada pěti kuchyňských nožů HezHen Master B30 z damaškové oceli s ergonomickou dřevěnou rukojetí, včetně příslušenství v podobě nerezových porcovacích nůžek a masivního dřevěného...
