Doprava zdarma na výdejní místa
Kuchyňské nože, Strana 8

Čínský nůž TAO XinZuo B13S 7" s čepelí z kvalitní německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva s univerzálním využitím. Jednoznačná jednička mezi noži u čínských šéfkuchařů.

Prémiový univerzální čínský nůž TAO XinZuo Lan B37S 7.5" je designovým skvostem s čepelí z kompozitní oceli, rukojetí z Pakkawood a skvělou ergonomií.

Ručně vyráběný univerzální čínský nůž TAO XinZuo Yu B13D s 7" velkou damaškovou čepelí a kvalitní rukojetí z Ironwood.

Prémiový vykosťovací nůž XinZuo Lan B37 6" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Speciální šéfkuchařský nůž Bunka japonského stylu z damaškové oceli a s ergonomickou designovou rukojetí. Součástí balení je i elegantní dřevěné pouzdro na čepel nože.

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.

Ručně vyráběný damaškový nakiri nůž XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.

Luxusní ručně vyráběný nakiri nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Nakiri nůž japonského typu XinZuo He B1H 6.8" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručním opracováním ideální na sekání zeleniny.

Kvalitní nůž nakiri XinZuo Yu B13R 7,3" z damaškové oceli a s prémiovou dřevěnou rukojetí.

Nůž na loupání HEZHEN Master B30 3.5" s čepelí z prémiové damaškové oceli a elegantní ergonomickou rukojetí pro snadné loupání ovoce a zeleniny.