Doprava zdarma na výdejní místa
Kuchyňské nože, Strana 7

Nůž na loupání XinZuo Ya B20 3.5" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím.

Prémiový nůž na maso XinZuo Lan B37 10" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nůž na maso XinZuo Ya B20 8" pro snadné a ladné krájení masa s čepelí z damaškové oceli.

Nůž na ovoce a zeleninu HEZHEN Master B30 5" pro pohodlné krájení s ručně opracovanou damaškovou čepelí a ergonomickou designovou rukojetí ze dřeva.

Nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Feng B32 5" pro snadné krájení ovoce a zeleniny bez zbytečných ztrát šťáv s vitamíny.

Prémiový nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Lan B37 5" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nůž na pečivo HEZHEN Master B30S s 8" velkou čepelí z kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N a přírodní dřevěnou rukojetí z olivového dřeva.

Nůž na pečivo HEZHEN Master B30R 8.3" pro snadné krájení čerstvého pečiva s damaškovou čepelí s ručním opracováním a ergonomickou rukojetí.

Prémiový nůž na pečivo XinZuo Lan B37 8.5" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nůž na pečivo XinZuo Yun B9H 8" s elegantním tvarem a čepelí z damaškové oceli.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 240 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Sakimura Zhen PM8O s tradičním japonským tvarem a unikátní damaškovou čepelí. Tento typ nože používají na krájení masa a zeleniny japonští mistři kuchaři.