Doprava zdarma na výdejní místa
Kuchyňské nože, Strana 11

Vykosťovací nůž XinZuo He B1H 5,5" s čepelí z kvalitní damaškové oceli s ručním opracováním si poradí s vykosťováním masa.

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Nůž japonského typu nakiri XinZuo Feng B32D 7.3" s čepelí z prémiové japonské damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím ideální na krájení zeleniny. Zabalen v luxusní dřevěné...

Luxusní ručně vyráběný nakiri nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Prémiový nakiri nůž XinZuo Lan B37 7" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nakiri nůž XinZuo Rui B5 7.8" s čepelí z kvalitní německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva na zeleninu a byliny.

Nůž na loupání HEZHEN Master B30R 3.5" s čepelí z prémiové damaškové oceli a elegantní ergonomickou rukojetí z palisandrového dřeva pro snadné loupání ovoce a zeleniny.

Luxusní ručně vyráběný nůž na loupání XinZuo z řady Jiang B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Prémiový nůž na loupání XinZuo Lan B37S 3.5" je designovým skvostem s čepelí z kompozitní oceli, rukojetí z Pakkawood a skvělou ergonomií.

Nůž na loupání XinZuo Yun B9H 3.5" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím pro loupání ovoce a zeleniny.

Nůž na maso XinZuo Feng B32 8.3" s čepelí z kvalitní damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím pro ladné krájení masa.

Nůž na ovoce a zeleninu HEZHEN Master B30R 5" pro pohodlné krájení s ručně opracovanou damaškovou čepelí a ergonomickou designovou rukojetí z palisandru.