Doprava zdarma na výdejní místa
Damaškové kuchyňské nože, Strana 7

Malý šéfkuchařský nůž XinZuo Yu B13H s velikostí 6,5" palců z damaškové oceli.

Šéfkuchařský nůž XinZuo z řady He B1H z kvalitní damaškové oceli a velikostí 8" palců.

Prémiový šéfkuchařský nůž XinZuo Lan B37 8.3" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Elegantní šéfkuchařský nůž XinZuo Zhen PM8O s 8,5" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.

Velký univerzální šéfkuchařský nůž XinZuo Yu B13R 10" z damaškové oceli a s kvalitní dřevěnou rukojetí.

Čínský nůž TAO HEZHEN Master B30 6.8" s damaškovou čepelí s ručním opracováním a designovou ergonomickou rukojetí.

Univerzální čínský nůž TAO XinZuo Yi B27 7" s čepelí z kvalitní damaškové oceli s ručním opracováním.

Ručně vyráběný univerzální čínský nůž TAO XinZuo Yu B13D s 7" velkou damaškovou čepelí a kvalitní rukojetí z Ironwood.

Čínský nůž TAO XinZuo Yu B13R 7", který si poradí takřka se všemi surovinami.

Prémiový vykosťovací nůž XinZuo Lan B37 6" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.