Doprava zdarma na výdejní místa
Japonský nůž - typ nože, Strana 2

Luxusní ručně vyráběný Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Santoku nůž XinZuo Yi B27 7" s čepelí z damaškové oceli a s rukojetí z kvalitního dřeva.

Santoku nůž XinZuo Yu B13R 7" s čepelí z damaškové oceli s ručním opracováním.

Honesuki nůž XinZuo PM8O 6" - tradiční japonský typ nože pro vykosťování a porcování drůbeže. S unikátním tvarem damaškové čepele a s tradiční osmihrannou rukojetí.

Nakiri nůž HEZHEN Master B30 7" s čepelí z prémiové damaškové oceli, ručním opracováním a ergonomickou rukojetí ideální na sekání zeleniny.

Ručně vyráběný damaškový nakiri nůž XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.

Luxusní ručně vyráběný nakiri nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Nakiri nůž japonského typu XinZuo He B1H 6.8" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručním opracováním ideální na sekání zeleniny.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 240 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Sakimura Zhen PM8O s tradičním japonským tvarem a unikátní damaškovou čepelí. Tento typ nože používají na krájení masa a zeleniny japonští mistři kuchaři.

Prémiový santoku nůž HEZHEN PM8S se 7" čepelí z kompozitní oceli v retro stylu a tradiční rukojetí v japonském stylu. Gravírování u tohoto nože se provádí do černé části...

Ručně vyráběný malý santoku nůž XinZuo 5,5" z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové krabičce.