🔥Podzimní slevy !🔥
Doprava zdarma na výdejní místa
Připravte se na letošní grilovací sezónu s kuchyňskými noži a příslušenstvím XinZuo. My v XinZuo grilování milujeme a víme, že kvalitní suroviny na gril, ať už se jedná o různé druhy masa nebo zeleniny, si zaslouží přípravu kvalitními nástroji, které pro vás máme v této kategorii.
Nechcete vybírat ze všech našich produktů v daných kategoriích? Připravili jsme pro vás pod tímto textem náš výběr těch nejlepších nožů a příslušenství pro grilování podle našeho mínění.
Luxusní ručně vyráběný malý Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.
Šéfkuchařský nůž XinZuo Feng B32 8.5" z damaškové oceli z čínského města nožů Yangjiang.
Univerzální šéfkuchařský nůž XinZuo Yi B27 8.5" z damaškové oceli z čínského města nožů Yangjiang.
Kvalitní šéfkuchařský nůž XinZuo Yu B13R 8" z damaškové oceli a s prémiovou dřevěnou rukojetí.
Vykosťovací nůž XinZuo Yi B27 6" s čepelí z kvalitní damaškové oceli si poradí s vykostěním hovězího, vepřového i rybího masa.
Kvalitní dranžírovací vidlička XinZuo z nerezové oceli. Ideální pomocník při pečení masa.
Kvalitní dranžírovací vidlička XinZuo z řady Jiang B46W z nerezové oceli a s rukojetí z ořechového dřeva. Ideální pomocník při pečení a krájení masa.
Kvalitní dranžírovací vidlička XinZuo z řady He B1H z nerezové oceli. Ideální pomocník při pečení a krájení masa.
Praktické multifunkční nůžky z damaškové oceli na porcování drůbeže od XinZuo, které mohou sloužit nejen na porcování drůbeže, ale i na přípravu ryb a střihání bylinek.
Oboustranné prkénko z akáciového dřeva s elegantním vzhledem textury a propracováním do posledního detailu.
Kvalitní krájecí prkénko z akáciového dřeva s propracovaným designem.
Kvalitní sada XinZuo Yu B13S pěti nožů z německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva spolu s magnetickým stojánkem z akácie.
Pokud patříte mezi zastánce minimalismu s využitím jednoho nože na vše, máme pro vás širokou nabídku šéfkuchařských nožů. Ty si poradí s krájením masa, uzenin, zeleniny a téměř jakékoliv další suroviny vhodné pro grilování. Vybírat můžete z klasických evropských nožů s vzhledem, na který jsme v Evropě zvyklí, nebo pokud chcete zapůsobit a upoutat pozornost, doporučujeme zaměřit se na čínské univerzální šéfkuchařské nože TAO, které svým vzhledem připomínají useknutý meč.
Preferujete vlastní přípravu masa od A do Z, včetně porcování? Pak by ve vaší grilovací výbavě neměl jednoznačně chybět sekáček, se kterým snadno nasekáte velké kusy masa s kostí na menší. Pro menší kusy masa je pak vhodný speciální vykosťovací nůž, který má unikátní tvar čepele pro pohodlné odkrajování masa od kosti nebo vykosťování žeber.
Zelenina by neměla chybět při žádném grilování, ať už se jedná o grilovanou cuketu, rajčata, papriku nebo jakoukoliv jinou. Pro přípravu zeleniny jednoznačně doporučujeme santoku nože, na které nedají dopustit japonští mistři kuchaři. Santoku nůž si poradí s krájením i velké zeleniny, včetně například zelí pro zelný salát jako přílohu. Pro loupání kořenové zeleniny jsou ideální loupací nože. V neposlední řadě, pro krájení menších druhů zeleniny a různé estetické vykrajování zeleniny, doporučujeme malé univerzální nože na ovoce a zeleninu.
Pro krájení křupavého čerstvého nebo právě rozpečeného pečiva na grilu doporučujeme naše speciální nože na chléb a pečivo s unikátním zoubkovaným ostřím, které při krájení pečivo nedeformuje a neláme. Poradí si i s francouzskými bagetami.
Spousta lidí preferuje grilování většího kusu masa, který si pak zachová šťavnatost, zvláště u steaků. Po správném ugrilování je však potřeba maso správně nakrájet, aby vám při krájení nevytekla většina šťávy. Doporučujeme naše kuchyňské nože, které maso nepotrhají a není potřeba na něj při krájení tlačit. Ve výbavě by vám nemělo jednoznačně chybět dřevěné prkénko, na kterém budete maso krájet, a pro pevnější ukotvení masa na prkénku slouží dranžírovací vidlice. Nesmíme také zapomenout na porcovací nůžky pro porcování grilovaných kuřat.
Máte před sebou dokonale ugrilovaný kus masa? Dopřejte mu finální krájení kvalitním steakovým nožem, který zabrání vytékání šťávy a potrhání struktury masa.