Doprava zdarma na výdejní místa
Damaškové kuchyňské nože, Strana 5

Nůž na maso XinZuo Feng B32 8.3" s čepelí z kvalitní damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím pro ladné krájení masa.

Kuchyňský nůž na maso XinZuo He B1H s 10" velkou damaškovou čepelí, pro snadné krájení masa.

Prémiový nůž na maso XinZuo Lan B37 10" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nůž na maso XinZuo Ya B20 8" pro snadné a ladné krájení masa s čepelí z damaškové oceli.

Nůž na ovoce a zeleninu HEZHEN Master B30 5" pro pohodlné krájení s ručně opracovanou damaškovou čepelí a ergonomickou designovou rukojetí ze dřeva.

Ručně vyráběný damaškový nůž na ovoce a zeleninu XinZuo z řady B46D s unikátní čepelí vyrobenou vrstvením dvou různých damaškových ocelí a rukojetí z pevného dřeva v dárkové...

Luxusní ručně vyráběný nůž na ovoce a zeleninu XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.

Prémiový nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Lan B37 5" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Prémiový nůž na pečivo XinZuo Lan B37 8.5" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nůž na pečivo XinZuo Yi B27 8.5" s čepelí z damaškové oceli a speciálním tvarem pro snadné krájení pečiva.

Sakimura Zhen PM8O s tradičním japonským tvarem a unikátní damaškovou čepelí. Tento typ nože používají na krájení masa a zeleniny japonští mistři kuchaři.

Luxusní ručně vyráběný malý Santoku nůž XinZuo z řady B46W s čepelí z věhlasné japonské oceli AUS10 a rukojetí z elegantního ořechového dřeva v dárkové krabičce.