Doprava zdarma na výdejní místa
Damaškové kuchyňské nože, Strana 11
Výpis produktů
Elegantní nakiri nůž XinZuo Zhen PM8O s 7" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího rohu.
Prémiový nůž na loupání XinZuo Lan B37 3.5" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva.
Nůž na loupání XinZuo Yun B9H 3.5" s čepelí z prémiové damaškové oceli a ručně opracovaným ostřím pro loupání ovoce a zeleniny.
Kuchyňský nůž na maso XinZuo He B1H s 10" velkou damaškovou čepelí, pro snadné krájení masa.
Nůž na maso XinZuo Mo X06 5,8" s unikátní damaškovou čepelí a s ručně vyrobenou dubovou rukojetí, která plynule přechází od světlé hřejivé barvy ke kouřově tmavé.
Prémiový nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Li X04 5" s čepelí vytvořenou mistrným vrstvením 145 vrstev oceli a unikátním damaškovým vzorem. Moderní karbonovou rukojetí v...
Nůž na pečivo HEZHEN Master B30 8.3" pro snadné krájení čerstvého pečiva s damaškovou čepelí s ručním opracováním a ergonomickou rukojetí.
Nůž na pečivo HEZHEN Master B30R 8.3" pro snadné krájení čerstvého pečiva s damaškovou čepelí s ručním opracováním a ergonomickou rukojetí.
Nůž na pečivo XinZuo Ya B20 8" pro snadné krájení i čerstvého pečiva a chleba.
Nůž na pečivo XinZuo Yi B27 8.5" s čepelí z damaškové oceli a speciálním tvarem pro snadné krájení pečiva.
Speciální nůž sashimi japonského typu s 270 mm dlouhou čepelí z prémiové damaškové oceli, ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa nejen na sushi. S tradičním japonským...
Sakimura Zhen PM8O s tradičním japonským tvarem a unikátní damaškovou čepelí. Tento typ nože používají na krájení masa a zeleniny japonští mistři kuchaři.
