Doprava zdarma na výdejní místa

Broušení a ostření nožů

Zajímá vás, jak správně naostřit nebo nabrousit kuchyňské nože? To se dozvíte v článcích v této kategorii našeho blogu. Praktické tipy na ostření a broušení kuchyňských nožů.

Jak se vyznat v zrnitosti brusných kamenů

Správná zrnitost brusných kamenů je klíčová pro dlouhou životnost vašich kuchyňských nožů XinZuo a HezHen. Byť by je broušení nožů prováděno podstatně méně častěji jak ostření, tak v součtu, ale odebere mnohem více materiálu z čepele nože. Z tohoto důvodu je výběr správné zrnitosti klíčový.  Co...

Nejčastější chyby při broušení nožů

Kvalitní kuchyňské nože si zaslouží odpovídající kvalitní péči. Každý nůž na světě bez ohledu na značku a výrobce je potřeba ostřit a brousit, aby jeho ostří bylo stále ve stavu jako při zakoupení. V tomto článku se zaměříme na broušení, které je méně časté jak ostření, ale o to důležitější, pokud j...

Vytvoření nového ostří v rámci voucheru

Jak jistě víte, každý zákazník, který si zakoupí kuchyňský nůž XinZuo či sadu nožů od nás dostává jeden voucher na profesionální broušení zdarma, jenž platí po dobu 12 měsíců od zakoupení (Více informací o podmínkách uplatnění: ZDE). V tomto článku Vám ukážeme, že voucher lze využít nejen na klasick...

Podmínky uplatnění voucheru na broušení nožů

V tomto článku se dozvíte jaké jsou podmínky pro uplatnění voucheru na jedno profesionální broušení nožů XinZuo zdarma. Voucher naleznou naši zákazníci vždy v balení s nožem/sadou nožů....

4 položek celkem