Doprava zdarma na výdejní místa
Kuchyňské nože, Strana 8

Prémiový nůž na maso XinZuo Lan B37 10" je designovým skvostem s damaškovou čepelí a rukojetí z olivového dřeva. Mezi jeho přednosti patří skvělá ergonomie.

Nůž na maso XinZuo Ya B20 8" pro snadné a ladné krájení masa s čepelí z damaškové oceli.

Nůž na ovoce a zeleninu HEZHEN Master B30 5" pro pohodlné krájení s ručně opracovanou damaškovou čepelí a ergonomickou designovou rukojetí ze dřeva.

Nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Feng B32 5" pro snadné krájení ovoce a zeleniny bez zbytečných ztrát šťáv s vitamíny.

Elegantní nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Zhen PM8O s 5,3" velkou čepelí z damaškové oceli osmiúhelníkovou rukojetí v japonském stylu z olivového dřeva a buvolího...

Kvalitní nůž na ovoce a zeleninu XinZuo Rui B5 5" z pevné německé oceli a rukojetí z ebenového dřeva pro snadné krájení ovoce a zeleniny.

Nůž na pečivo HEZHEN Master B30R 8.3" pro snadné krájení čerstvého pečiva s damaškovou čepelí s ručním opracováním a ergonomickou rukojetí.

Nůž na pečivo XinZuo He B1H 8" pro dokonalé krájení pečiva a chleba.

Nůž na pečivo XinZuo Yi B27 8.5" s čepelí z damaškové oceli a speciálním tvarem pro snadné krájení pečiva.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 240 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Speciální nůž Sashimi japonského typu s 300 mm dlouhou čepelí z nerezové oceli ideální pro krájení dokonalých plátků rybího masa na sushi.

Sakimura Zhen PM8O s tradičním japonským tvarem a unikátní damaškovou čepelí. Tento typ nože používají na krájení masa a zeleniny japonští mistři kuchaři.