Doprava zdarma na výdejní místa
Santoku nože
Nože santoku jsou označované též jako japonské nože podle jejich země vzniku, kde se těší velké popularitě. Každý nabízený santoku nůž od výrobce XinZuo je vyráběný v tradičním čínském městě nožů Yangjiang, ve kterém tradice výroby nožů je obdobná jako v Japonsku.
Santoku nůž XinZuo na maso i zeleninu
Santoku nože jsou velmi oblíbené v celé Asii a jejich obliba neustále roste i v Evropě, především pro jejich snadnou údržbu a praktičnost. Vyznačují se specifickým tvarem s kratší délkou čepele a naopak její velkou šířkou. Santoku nůž je univerzální, lze s ním krájet maso i zeleninu. Jeho důmyslný tvar umožňuje nakrájené suroviny nanést na jeho širokou čepel a snadno je přenést do misky, pánve či hrnce, aniž byste museli složitě operovat s prkénkem.
Santoku nůž XinZuo Yu B13R 5" z kvalitní damaškové oceli a s ručním opracováním čepele.