Doprava zdarma na výdejní místa

Vykosťovací nože

Běžné nože si s vykosťováním ryb a masa obecně nedovedou příliš poradit, protože k této činnosti nemají uzpůsobenou čepel, proto existují speciální vykosťovací nože, které naleznete v této kategorii. Vykosťovací nůž se vyznačuje velmi dlouhou a tenkou čepelí, se kterou dokáže velmi precizně oddělit maso od kosti. Je nepostradatelným pomocníkem při vykosťování nejen drůbeže.

💡Nůž na vykostění má čepel velmi podlouhlou, úzkou a mírně zakřivenou. Důležitou vlastností je výraznější ohebnost oproti jiným nožům.

Proč vykosťovací nůž od XinZuo

Vykosťovací nože XinZuo jsou vyrobeny z prvotřídní damaškové, německé nebo kompozitní oceli a jsou ručně opracovány čínskými mistry ve městě nožů Yangjiang. Ruční opracování dává všem kuchyňským nožům XinZuo nejen jedinečnost každého kousku, ale i velmi ostré ostří, se kterým budete krájet ladnými řezy bez potrhání masa.

Filetovací nůž XinZuo Mo X06
1 817,36 Kč bez DPH
2 199 Kč

Filetovací nůž XinZuo Mo X06 7" s unikátní damaškovou čepelí a s ručně vyrobenou dubovou rukojetí, která plynule přechází od světlé hřejivé barvy ke kouřově tmavé. *Tento nůž...

XN206
1 položek celkem

Zjistěte více o našich nožích

Používané oceli na naše nože – Přehled druhů ocelí používaných k výrobě našich nožů, včetně jejich vlastností a složení.

Vzory damaškové oceli – Vyznáte se ve vzorech damaškové oceli na nožích? Víte, jak vypadá například vzor Raindrop Pattern? Pokud ne, doporučujeme prozkoumat tento článek.

Jaká dřeva používáme na rukojeti nožů – Přehled druhů dřeva, jejich vlastností a barevného vzhledu, která používáme pro rukojeti našich nožů.